ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Τα όργανα διοίκησης του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ» είναι το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου ορίστηκε με την από 16.02.2017 Απόφαση του Υπουργού Υγείας, όπως δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 87/24.02.2017 με διετή θητεία.

Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου

Ονοματεπώνυμο

Ιδιότητα

Μπέης Παναγιώτης - Κωνσταντίνος

Πρόεδρος

Βαράκης Χρήστος

Διοικητής & Αντιπρόεδρος

Παπαθεοδώρου Αντώνιος

Μέλος, Εκπρόσωπος Δήμου Αθηναίων 

Λιάκου Ελπίδα

Μέλος

Τζιάτζιος Αθανάσιος

Μέλος

Καραγκούνης Παναγιώτης

Μέλος, Εκπρόσωπος ιατρών και ειδικευομένων ιατρών

Σαλωνίδης Θεοφύλακτος

Μέλος, Εκπρόσωπος λοιπού, πλην των ιατρών Ε.Σ.Υ, προσωπικού

 

Στο Νοσοκομείο έχει συγκροτηθεί και λειτουργεί Επιστημονικό Συμβούλιο, ρόλος του οποίου είναι η παροχή γνωμοδότησης για θέματα που σχετίζονται με την αποτελεσματική παροχή φροντίδας υγείας στους νοσηλευόμενους και εν γένει τους εξωτερικούς ασθενείς του Νοσοκομείου.  Η σύνθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου (βάσει των υπ΄ αριθμ. 7331/10.05.2017 και 7333/10.05.2017 Πρακτικού Εφορευτικής Επιτροπής και των  υπ΄αριθμ. 7334/10.05.2017 και 2512/07.02.2019) είναι η εξής:

Σύνθεση Επιστημονικού Συμβουλίου

Ονοματεπώνυμο

Ιδιότητα

Νταβίλης Δημήτριος

Πρόεδρος, Συντονιστής Δ/ντής ΩΡΛ

Λατούφης Χρήστος

Δ/ντής Παθολογικού

Κόκκινος Λεωνίδας

Ε.Υ. Δ/ντής Αναισθησιολογικού

Γρηγοροπούλου Πηνελόπη

Επιμ. Α' Παθολογικής

Μήλιου Σοφία

Ειδικευόμενη Παθολόγος

Μενεξίδου Μαργαρίτα

Βιολόγος

Κιοκτζόγλου Σμαράγδα

Τ.Ε. Ραδ/γίας-Ακτ/γίας

Σαλωνίδης Θεοφύλακτος

Τ.Ε. Νοσηλευτής

Αλεξάνδρου Νατάσσα

Επιμ. Β' Αναισθησιολογικού

 

Ο Διοικητής

varakis

Ο Χρήστος Βαράκης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων από το London School of Economics (LSE), το London School of Hygiene and Tropical Medicine (LSHTM) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, το Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard, και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Αριστούχος Διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών στην «Οργάνωση, Διοίκηση και Χρηματοδότηση της Ελληνικής Υγειονομικής Περιφέρειας». Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών για ειδίκευση στην “Οργάνωση και Διοίκηση Νοσοκομείων και Υπηρεσιών Υγείας” και του Marshall Memorial Fellowship ProgramΕργάστηκε ως Υποδιευθυντής, Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης του Ιδρύματος Κόκκαλη, και συντονιστής του Προγράμματος Κόκκαλη του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ στην Ελλάδα και ως Διευθυντής Διοικητικής Μέριμνας του Ομίλου της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ. Έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις στον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) ενώ έχει διατελέσει και  Αντιπρόεδρος της ΑΕΜΥ. Από το 2016 είναι Διοικητής και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο Γ.Ν.Α. "Η ΕΛΠΙΣ" και είναι εκπρόσωπος της Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Υγείας για την Πολιτική Υγείας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας & Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).  

 

   

 

Το Οργανόγραμμα του Νοσοκομείου

(πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο σε μορφή pdf)

 

organograma