ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Τα όργανα διοίκησης του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ» είναι το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου ορίστηκε με Απόφαση του Υπουργού Υγείας, όπως δημοσιεύθηκε στα Φ.Ε.Κ. 317/31.05.2019 και 358/10.06.2019 με διετή θητεία, αλλά και με το Φ.Ε.Κ. 1110/30.12.2019 Διορισμού του Διοικητή του Νοσοκομείου.

 

Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου

 

Ονοματεπώνυμο

Ιδιότητα

Παναγιώτης Χαλβατσιώτης

Πρόεδρος

Ιωάννης Κοτσαρίδης

Διοικητής και Αντιπρόεδρος

Όλγα Γερούτη

Μέλος

Ελπίδα Λιάκου

Μέλος

Αθανάσιος Τζιάτζιος

Μέλος

Παναγιώτης Καραγκούνης

Μέλος, Εκπρόσωπος Ιατρών και ειδικευομένων Ιατρών

Θεοφύλακτος Σαλωνίδης

Μέλος, Εκπρόσωπος λοιπού, πλην των ιατρών Ε.Σ.Υ, προσωπικού

 

Στο Νοσοκομείο έχει συγκροτηθεί και λειτουργεί Επιστημονικό Συμβούλιο, ρόλος του οποίου είναι η παροχή γνωμοδότησης για θέματα που σχετίζονται με την αποτελεσματική παροχή φροντίδας υγείας στους νοσηλευόμενους και εν γένει τους εξωτερικούς ασθενείς του Νοσοκομείου.  Η σύνθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου (βάσει των υπ΄ αριθμ. 7331/10.05.2017 και 7333/10.05.2017 Πρακτικού Εφορευτικής Επιτροπής και των  υπ΄αριθμ. 7334/10.05.2017 και 2512/07.02.2019) είναι η εξής:

Σύνθεση Επιστημονικού Συμβουλίου

Ονοματεπώνυμο

Ιδιότητα

Δημήτριος Νταβίλης

Πρόεδρος, Συντονιστής Δ/ντής Ω.Ρ.Λ. Τμήματος

Αθανάσιος Πασχάλης

Μέλος, Δ/ντής Καρδιολογικού Τμήματος

Χρήστος Χλόπτσιος

Μέλος, Δ/ντής Χειρουργικού Τμήματος

Πηνελόπη Γρηγοροπούλου

Μέλος, Επιμ. Α' Παθολογικού Τμήματος

Νατάσσα Αλεξάνδρου

Μέλος, Επιμ. Β' Αναισθησιολογικού Τμήματος

Μαργαρίτα Μενεξίδου

Μέλος, Π.Ε. Βιολόγων

Σμαράγδα Κιοκτζόγλου

Μέλος, Τ.Ε. Ραδ/γίας-Ακτ/γίας

Θεοφύλακτος Σαλωνίδης

Μέλος, Τ.Ε. Νοσηλευτής

Σοφία Μηλιού

Μέλος, Ειδικευόμενη Παθολόγος

 

Ο Διοικητής

Ο Ιωάννης Κοτσαρίδης είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και Απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της ΝΟΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Έχει παρακολουθήσει, με αρίστευση, όλες τις μετεκπαιδεύσεις και σεμινάρια στο πλαίσιο άσκησης του οικονομολογικού επαγγέλματος ως Αξιωματικός Οικονομικού Σώματος στο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.  

Έχει αποφοιτήσει με επιτυχία από το Σχολείο Ειδικών Δυνάμεων και τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών.

Έχει παρακολουθήσει το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων» σε συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με το Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α΄ Τάξης από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Έχει θητεύσει ως εκλεγμένο – αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Οικονομικός Σύμβουλος του ΝΠΔΔ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑΣ) με 65.000 Μέλη πανελλαδικά.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας ανέλαβε ως επικεφαλής (project manager) την οργάνωση πιλοτικών έργων με διαχειριστικό – οικονομικό αντικείμενο και άσκησε καθήκοντα διοίκησης σε μεγάλες οικονομικές μονάδες και διεύθυνσης οικονομικού σε μεγάλους σχηματισμούς. Επιπρόσθετα ως επιτελής στο κεντρικό επίπεδο της διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων είχε την ευθύνη εφαρμογής της χρηματικό-λογιστικής νομοθεσίας με την πρωτότυπη έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων, Υπουργικών Αποφάσεων, Ειδικών Εγκυκλίων Διαταγών κλπ.

Ως Επιτελής της Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, ανέλαβε επί τριετία το αντικείμενο των εμποροοικονομικών σχέσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) και Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο).

Ως  Ειδικός Οικονομικός Σύμβουλος του Υπουργείου  Εθνικής Άμυνας, είχε ως κύρια αντικείμενα την οικονομική πολιτική, την ανώτατη εποπτεία στον Προϋπολογισμό του Υπουργείου και την γενικότερη λειτουργία των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

Στον Ιδιωτικό Τομέα έχει εργαστεί ως Γενικός Διευθυντής σε εταιρία LOGISTICS και ως Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός σε δική του ατομική επιχείρηση.

Από 02 Ιανουαρίου 2020 είναι Διοικητής του Γ.Ν.Α. «ΕΛΠΙΣ» και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Μέλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ, Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Ποντίων Αθηνών, Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου των Δραμινών της Αθήνας και Μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κ. Νευροκοπίου - Ν. Δράμας.

   

 

Το Οργανόγραμμα του Νοσοκομείου

(πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο σε μορφή pdf)

 

organograma