Ελπί(δο)ς Καρδιολογική Διημερίδα: «Καρδιακή ανεπάρκεια και συννοσηρότητες: Διαγνωστική προσπέλαση και θεραπευτικές επιλογές»

16 & 17 Σεπτεμβρίου 2022, Αθήνα (Ξενοδοχείο Divani Caravel) · Πέμπτη, 15 Σεπ 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ελπί(δο)ς Καρδιολογική Διημερίδα:
«Καρδιακή ανεπάρκεια και συννοσηρότητες: Διαγνωστική προσπέλαση και θεραπευτικές επιλογές»

16 & 17 Σεπτεμβρίου 2022,

Αθήνα (Ξενοδοχείο Divani Caravel)

Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2022

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της Ελπί(δο)ς Καρδιολογικής Διημερίδας, έχω την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά στο Συνέδριο μας, το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα :

«Καρδιακή ανεπάρκεια και συννοσηρότητες: Διαγνωστική προσπέλαση και θεραπευτικές επιλογές»1,2

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Εταιρεία Μελέτης Καρδιαγγειακών Παθήσεων (Ε.ΜΕ.ΚΑ.Π.) με τη συνεργασία της Καρδιολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Η Ελπίς» και τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ καθώς και της Εταιρείας Μελέτης και Έρευνας της Καρδιακής Ανεπάρκειας.

Με τις πιο θερμές ευχαριστίες για το ενδιαφέρον σας και με τη βεβαιότητα ότι η ενεργός συμμετοχή σας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του Συνεδρίου, θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε και να γνωρίσουμε μαζί τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της Καρδιακής Ανεπάρκειας.

 

Με εκτίμηση,

Δρ. Αθανάσιος Τρίκας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής, Γ.Ν.Α. «Η Ελπίς»
Αν. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

 

1 Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της Διημερίδας

2 Χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης με 14 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.