"ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ" στην Υγεία

· Tuesday, 22 Mar 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ" στην Υγεία

Στο πλαίσιο της κινεζικής πρωτοβουλίας One Belt One Road (OBOR, 2013-2049), ο νέος δρόμος του μεταξιού διασυνδέει Ανατολή και Δύση με στόχο την επιστημονική συνεργασία στον τομέα της Υγείας.

Είμαστε υπερήφανοι που το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Nantong (Κίνα) επέλεξε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ», το πρώτο πολιτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας των Αθηνών με σχεδόν δύο αιώνες λειτουργίας και προσφοράς φροντίδας υγείας, για την έναρξη του επιστημονικού διαλόγου και την ανταλλαγή εμπειριών.

Greek-Chinese webinar2

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Επικ. Καθ. Παναγιώτης Χαλβατσιώτης αποδέχθηκε την πρόσκληση συμμετοχής και παρουσίασης του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ» στο Sino-Greek Medixchange Webinar, που διεξήχθη την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 (09:00-12:00). Στη συζήτηση συμμετείχε και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Φωτεινή Θειακού.

«Ως Πρόεδρος Δ.Σ είχα τη χαρά της παρουσίασης των δυνατοτήτων του Νοσοκομείου, της εμπειρίας μας από την πρόσφατη υγειονομική κρίση, αλλά και την ιστορική σημασία του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ» για την πόλη των Αθηνών» δήλωσε ο κ. Χαλβατσιώτης.