Η Νοσηλευτική είναι πολύ περισσότερα από ένα… επάγγελμα!

· Thursday, 04 Nov 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νοσηλευτική είναι πολύ περισσότερα από ένα… επάγγελμα!

Μεταξύ των ιδιαίτερα ουσιαστικών αρμοδιοτήτων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας συγκαταλέγεται και η συνεργασία και υλοποίηση της κλινικής εκπαίδευσης φοιτητών των πανεπιστημιακών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου.

Η προώθηση και προαγωγή της νοσηλευτικής επιστήμης στους εκπαιδευόμενους φοιτητές αφορά σε ένα τμήμα της εργασίας μας που απολαμβάνουμε να παρέχουμε στο Γενικό Νοσοκομείο «Η ΕΛΠΙΣ».

Μία ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), του Τμήματος Νοσηλευτικής, ξεκινά σήμερα στο νοσοκομείο μας την άσκησή του στη Χειρουργική Νοσηλευτική.

Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας έχει αναπτύξει άριστη συνεργασία με το ΠΑΔΑ, όσον αφορά την κλινική άσκηση της Χειρουργικής και Παθολογικής Νοσηλευτικής.

Στο πλαίσιο αυτό, η Προϊσταμένη της Ουρολογικής Κλινικής κ. Γεωργία Βαλάρη καλωσόρισε τους φοιτητές, που πραγματοποιούν το Εργαστήριο Ε΄ 6μήνου ώστε να αυξήσουν τις δεξιότητές τους στην κλινική πρακτική. Κυρίως, όμως, θα τους βοηθήσει να αντιληφθούν πως η νοσηλευτική απαιτεί αφοσίωση, δύναμη ψυχής και ειλικρινή αγάπη προς τον άνθρωπο.

Ευχόμαστε στους μελλοντικούς συναδέλφους μας καλές σπουδές και σταδιοδρομία στη Νοσηλευτική Επιστήμη!